FRIS INGERICHTE STUDIO MET TERRAS, GELEGEN IN HET CENTRUM

De Dolce Capella Studio bevindt zich op de begane grond van de Dorpsstraat 27 in Oostkapelle. Het historische pand dateert uit 1927 en is volledig duurzaam gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. Via uw eigen entree, bereikt u de sfeervolle ingerichte kamer met aparte douche, wastafel, en toilet. In de aangrenzende ruimte vindt u de volledig ingerichte keuken met zitje, voorzien van alle moderne faciliteiten. De kamer is ingericht met een comfortabele boxspring welke wij naar wens als twee losse bedden of als één vast bed voor u op kunnen maken. In de kamer bevindt zich ook een (bed) bank voor eventueel een derde persoon en een gezellige houten bar met barkrukken. U heeft uitzicht over de Dorpsstraat waar alle winkels en restaurants gevestigd zijn.
Ontbijt kunt u optioneel bijboeken voor €7,50 per persoon.

Buiten is een sloophouten bank, waar zomers de gehele dag de zon op schijnt.
Fietsen kunt u gratis bij ons stallen en in de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegeheid.

Minimaal te boeken vanaf 2 nachten, in het hoogseizoen verhuren wij per week, aankomst op zaterdag en vertrek op zaterdag.

Mobile call to Dolce Capella

FACILITEITEN

Flatscreen tv
Douche en toilet
Wastafel
Keuken
Kledingkast
Houten bartafel met drie krukken
(Bed) Bank
Zitje met tafel en drie stoelen
Ventilator
Dolce Gusto Nescafé koffiezetapparaat
Waterkoker
Gratis beddengoed en handdoeken

Dolce Studio

Via uw eigen entree, bereikt u de sfeervolle ingerichte kamer voorzien van aparte douche, wastafel, en toilet. In een aangrenzende ruimte vindt u de volledig ingerichte keuken met zitje, voorzien van alle moderne faciliteiten.

Dolce Art

Mijn naam is Wendy Jongepier, studente aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Ik run ik in Oostkapelle een Bed and Breakfast onder de naam Dolce Capella waar ik tevens kunst exposeer van mijzelf en lokale kunstenaars.

Dolce B&B

In onze comfortabele bed and breakfast welke van alle moderne gemakken is voorzien zult u zich snel thuisvoelen. Wij serveren onze gasten iedere morgen een heerlijk ontbijt voorzien van verse streekproducten.